<

Subtropisch zwembad Aquamar - Swimming pool

Subtropisch zwembad Aquamar

Het subtropische zwembad van Aquamar heeft het gehele jaar door een aangename water- en luchttemperatuur. Rotspartijen, palmbomen en planten benadrukken de tropische sfeer. Wildwaterbaan, hot whirlpool, een supersnelle glijbaan, warmwaterbassin, pulsers en jetstreams bieden vermaak aan jong en oud.

Als je het zwemmen moe bent kan je een verkwikkend stoombad nemen of even de zonnestudio binnenwippen voor een gezond bruin kleurtje. En wie na alle inspanningen even in alle rust wil bijkomen met een gekoeld drankje of een lekker hapje, kan terecht op het terras van de sfeervolle Oase Beach Bar.
In het overdekte sportbad kan de sportieve zwemmer zich helemaal uitleven. Het bassin is maar liefst 50 meter lang en 21 meter breed.

De watertemperatuur bedraagt 27º C en is daarmee goed afgestemd op de behoefte van de sportieve zwemmer. Er zijn 2 springplanken en onderwaterverlichting zorgt voor sfeer en veiligheid. Het bassin heeft over een groot deel een waterdiepte van 3,50 meter. Dus ook prima geschikt voor de onderwatersport.

Het openluchtbad beschikt over een ondiep speelbassin en een peuterbassin. Beide baden zijn voorzien van speelattracties en op de omringende gazons zijn zandbakken en andere leuke speeltoestellen voor de kleintjes aanwezig. Het openluchtbad is geopend van medio half mei tot begin september. Op vaste momenten is het openluchtbad in combinatie geopend met het 50-meter sportbad.

Suivant Subtropisch zwembad Aquamar près des Lieux d'intérêt: Katwijks Museum (±1,1 km) & Space Expo (±1,6 km).

Pour information:
Piet Heinlaan 5, Katwijk
tel. +31 714 015 947
web. Website

Localisation

Tips